Duur behandeling

10 dagen garantie:

Op alle nagelbehandelingen geldt een 10 dagen garantie.

Duur van de behandelingen:

De duur van de behandeling is bij gel en acryl ongeveer 1,5 tot 2 uren. De nabehandeling is bij gel en acryl is meestal korter en bij het zetten van alleen witte tips met acryl wordt de duur nog korter.

Nabehandeling:

Bij ieder persoon is de groei van de nagels anders, bij de één groeit de nagel wat sneller dan bij de ander. Gemiddeld zullen de nagels na een week of 3 – 4 bijgewerkt moeten worden. De eigen nagels zijn zodanig gegroeid dat de uitgroei zichtbaar wordt. Bij deze nabehandeling zal waar nodig de oude gel/acryl weg gevijld worden (evt. met een elektrische vijl) en vervangen worden met een nieuwe laag gel/acryl.

Verstevigen van de eigen nagels:

Gel en acryl kan ook toegepast worden om de eigen nagels te verstevigen. Hierbij wordt een laagje aangebracht op de eigen nagel, waardoor de nagel geneigd minder snel te breken of scheuren. De nagels zijn steviger en hebben zo de mogelijkheid om te groeien. Voor nagelbijters en mensen die geen kunstnagels willen is dit een oplossing voor mooie en verzorgde nagels.

Tips voor de verzorging van gel en/of acryl nagels:

  • Gebruik nagellak remover zonder aceton, dit lost namelijk acryl/gel op.
  • Gebruik dagelijks nagelriemolie om de kunstnagels mooi en in conditie te houden.
  • Laat kunstnagels altijd door een nagelstyliste verwijderen voor het behoudt van uw eigen mooie nagels. Het zelf verwijderen van de kunstnagels kan uw eigen nagel beschadigen.