Gelpolish

 

GELPOLISH

Gelpolish is de nieuwste trend op gebied van mooie en verzorgde nagels. Het is een semi-permanente nagellak die veelal toe gepast wordt op de eigen nagels. Dus het is ook bij uitstek een uitkomst voor dames die geen verlenging willen.

Er worden meerdere lagen Gelpolish aangebracht dus het zorgt ook voor de nodige versteviging. Na elke nieuwe laag wordt de Gelpolish uitgehard onder een UV lamp. Je kan kiezen tussen 1 kleur (ik heb een brede collectie aan kleuren) maar je kan ook kiezen voor een French Manicure (mooi wit randje op de toppen). Het laatste geeft een mooie natuurlijke “look”.

Zoals bij alle andere behandelingen heeft elke klant een eigen vijl en wordt er op een veilige en hygiënisch gewerkt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van nagelriem olie. Ik gebruik verschillende merken Gelpolish waaronder Florence en Magnetic, beiden zeer hoogwaardige merken.

Mijn ervaring leert dat Gelpolish een hoog kwaliteit product is waar je 3 weken van kunt genieten. Dus heb jij geen zin meer om je nagels te lakken en wil je wel verzorgde nagels kies dan voor Gelpolish!!!!!

Prijzen:  

 met naturel look (roze of transparant)                         € 23,50

– met kleur over de gehele nagel                                   € 26,00

– met french manicure (roze/wit of kleur op de toppen)   € 28,50

– nieuwe nagel tijdens nabehandeling   *                        € 2,50

 

Voor                                              Na

foto french manicure gelpolish         foto french manicure gelpolis na

Voor                                 Na

foto gelpolish voor        foto gelpolish na