Nagelbijt Arrangement

Nagelbijten wordt vaak ervaren als een last en zomaar stoppen is niet makkelijk. Uiteindelijk wil je gewoon mooi en verzorgde nagels die gezien mogen worden!

                                         Weg met nagelbijten!!!!!

Met acryl wordt er een natuurlijke nagel gecreëerd die versteviging biedt. In de meeste gevallen zullen nagelbijters niet op kunstnagels gaan bijten. Het bijt ook niet lekker want de acryl is dikker en harder dan de eigen nagel. Meestal zijn nagelbijters zo blij met hun mooie nagels en zodra de eerste randjes van hun eigen nagel in zicht zijn, kiezen zij er vaak voor om er van af te blijven.

De behandeling begint met het aanbrengen van een laagje acryl op het uiteinde van de eigen nagel. Hierdoor wordt de nagel verlengt met 1 á 2 millimeter zodat er een sjabloon eronder geplaatst kan worden. Door de sjabloon is het mogelijk om met acryl een zo natuurlijk mogelijk uitziende nagel te modelleren. Als de acryl helemaal is uitgehard wordt de sjabloon verwijderd en de nagel naar gewenste lengte en model gevijld. Op deze manier kunnen uw nagels gaan groeien en over het zogenoemde “moeilijke punt” heen komen.

Het is een intensieve kuur van 8 weken waarbij een afwisseling plaats vindt van “controle en reparatie” en “bijwerken en opvullen”. Op deze manier wordt er met regelmaat aan de nagels gewerkt en zal de drang naar bijten afnemen.

Bij de eerste afspraak wordt besproken wat de beste aanpak is en wordt er een nieuwe set geplaatst. En bij de laatste afspraak wordt er besproken wat de beste behandeling is om af te sluiten.

De kuur duurt 8 weken en bestaat uit 6 behandelingen, en dit alles onder intensieve ondersteuning.

1)     Aanbrengen van een nieuwe set

2)     Na 1 week: controle en reparatie waar nodig

3)     Na 1 week: bijwerken en opvullen

4)     Na 2 weken: controle en reparatie waar nodig

5)     Na 2 weken: bijwerken en opvullen

6)     Na 2 weken: bijwerken en opvullen en afsluiting kuur

 

Studio SENSE biedt 2 mogelijkheden:

  • Nagelbijt arrangement  “Natural Look”                 € 140,00
  • Nagelbijt arrangement  “French Manicure”            € 155,00

Deze prijzen zijn inclusief een 15% korting en een gratis vijl voor thuis.

Ben jij een nagelbijter en wil je meer informatie over deze behandeling, neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefoon.

IMG_4502

Nagels nog onbewerkt

IMG_4504

Verlenging van de nagel voor het plaatsten van de sjabloon

IMG_4513

Het plaatsten van de sjabloon en modeleren van de nagel

IMG_4528

Het eindresultaat